profile tumblr fanfics tag: concert follow
Dream, though your beginnings might be humble, may the end be prosperous.

short intro
Amalina, otherwise known as Lulu.
A female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
() books, fanfictions, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FTISLAND, BTS, ideas of soulmate and parallel universe & cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons. Lyric Quotes: Agust D, So Far Away. Free Domain: CO.NR

HP
Friday, November 19, 2010 | 0 comments


tadi keluar. tapi keluar tak jauh pun :)
kat MBO galaxy tu, tengok Harry Potter and the deathly hallows. seriously, best citer tu!

at first nak keluar ikut Fazi dengan Meg pukul 12.30pm tapi kerana kesakitan akibat period cramp yang melampau lampau, akhirnya batalkan niat. dah nangis nangis aku tahan sakit. :(
jadi, mereka berdua jelah yang ke Ampang Point.

bila dah okay sikit mesej mereka, janji jumpe kat galaxy. pastu tengoklah cerita tu :)

the end.

gambar upload nanti. siput giler internet weii :[


FUTURE
PAST