profile tumblr fanfics tag: concert follow
Dream, though your beginnings might be humble, may the end be prosperous.

short intro
Amalina, otherwise known as Lulu.
A female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
() books, fanfictions, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FTISLAND, BTS, ideas of soulmate and parallel universe & cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons. Lyric Quotes: Agust D, So Far Away. Free Domain: CO.NR

gilagila chemistry
Wednesday, November 03, 2010 | 0 comments
terasa macam nak nangis tapi dari tadi asyik gelak je. dah lah tu, gelak sorang sorang lak tu. nasib baik tak de orang kat bilik ni, kalau tak, freefree je orang sign up kan aku kat hospital mental kan? tape, jangan risau. aku dengan meg dah tempah pon bilik span kat situ. cuma belum tiba masanya aku dicampak kat situ. okay?

sekarang ni menulis waktu emosi tak stabil. aku nak bercerita mulut dengan orang tapi roomate aku dah blah merayau- rayau dah. bagus jugak kan dia takde dalam bilik, kalau tak dia bakal saksikan kerenah orang gila kat dalam bilik ni. (aku lah tu)

pagi tadi dah kena tangkap dah. dia nampak aku hentak2 kepala kat buku dan sambil cakap sorang sorang. mungkin kerana dia risau lalu dia bertanya, " lulu, kenapa? "
jadi lulu pon memberi alasan , " tade pape, ni hah fb ni buat tak boleh fokus. " padahal dah hampir sawan dah tadi.

ok, next paper CHM 160 iaitu chemistry
sesungguhnya aku pening. apakah yang dia merepek dalam chemical bonding I dan II itu? T____T
pastu aku cubalah buat redox reaction, ya Allah, aku dah mula rasa macam nak bakar je buku tu.
sumpaaaah, aku tak faham.


wei chemistry, esok aku sambunglah explore kau lagi. aku dah takde daya dah ni.
dahlaaaaaah lapar.
T______________T

byeee wei. doakanlah aku sihat dari segi fizikal, mental dan emosi ye.

FUTURE
PAST