profile tumblr fanfics tag: concert follow
Dream, though your beginnings might be humble, may the end be prosperous.

short intro
Amalina, otherwise known as Lulu.
A female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
() books, fanfictions, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FTISLAND, BTS, ideas of soulmate and parallel universe & cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons. Lyric Quotes: Agust D, So Far Away. Free Domain: CO.NR

camwhoring part 1
Tuesday, November 02, 2010 | 0 comments
bila internet sudah menunjukkan perangai babun die, aku pon dah naik bosan me-refresh page banyak kali, so, ambik camera dan bergambarlah aku sorangsorang kat dalam bilik ni.

buku chemistry tu hiasan semata-mata. bacanye tak :P

panda eyes 0__0 . akibat tidur terlebih ye, harap maklum. bukannye stay up belajar. tapi aku belajarlah, tengahari aku belajar, petang aku belajar. malam rehat :) aku bukanlah hebat macam orang tu kan, tak belajar pun die hebat :|

hidung aku besar kan? bak kata citer indon yang aku tengok dulu; hidung gedek!
haha, mak aku suka ejek aku ohhhh. kata hidung aku hidung jambu, dan aku apa lagi, marahlah.
tapi aku tahu dia mainmain. dan aku memang sedar hidung aku besar :)

ibu, rinduuuuuu :'(
nak call dia, tapi aku takut karang aku nangis. T^T

QILAH. blog ko banyak gambar aku, bagus! aku suka! mohohoho :)


er er er.
byelah.


FUTURE
PAST