profile tumblr fanfics tag: concert follow
Dream, though your beginnings might be humble, may the end be prosperous.

short intro
Amalina, otherwise known as Lulu.
A female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
() books, fanfictions, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FTISLAND, BTS, ideas of soulmate and parallel universe & cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons. Lyric Quotes: Agust D, So Far Away. Free Domain: CO.NR

pourquoi
Friday, June 08, 2012 | 1 comments
so. ahad ni dah balik pilah. the fifth semester is going to begin soon.
perasaan malas dah semakin meningkat.
going to miss home, padahal dah sem 5 tapi nak homesick gak.

bye makanan yang ibu masak sobsss sgt sedap ibu masak.
bye internet yang takdelah laju mana tapi tak selembap kat pilah (ini yang paling sedih)
bye bye drama korea & cina yang selalu tgk kat tv. cis tak sempat habiskan cter love rain.
tak dpt nk tgk music bank on big screen :( then activity as a fangirl is going to slow down.

lagi satu,
kat pilah takde moochan woooooo. moochan jomlah ikut balik pilah T.T si comel moochan sjhdwwghgjxsjkdu :( is going to miss you veli veli mucho sobsss
nt bila cheq balik rumah, hang jangan takut pastu lari dari cheq macam awalawal dulu.
sentap hati cheq kang. penat cheq kasi hang makan pagipagi.

heuk heuk moochan comelnye anda

malas malas malas.
cepatlah bulan october, sebab dah start cuti sem balik huahuahua
pastu big bang pun nk dtg malaysia. gumbiranya hati ini yihaaaaaaaaa~

apepun sebelum cuti berakhir, nak habiskan tgk ni dulu sambil berharap mereka akan datang lagi next year.
hohoho.


bye.

FUTURE
PAST