profile tumblr fanfics tag: concert follow
Dream, though your beginnings might be humble, may the end be prosperous.

short intro
Amalina, otherwise known as Lulu.
A female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
() books, fanfictions, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FTISLAND, BTS, ideas of soulmate and parallel universe & cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons. Lyric Quotes: Agust D, So Far Away. Free Domain: CO.NR

random post #638
Friday, April 22, 2011 | 0 comments
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. *okay tetibe je ni. padahal tak habeh baca ctu lagi, yang dah baca tu pulak, ntah melekat kat otak ke tak, aku pon tak tahu. -_-
dahlah tadi boleh terlelap pulak time tengah membaca, nasib baik sedar ni. kalau tak sedap je aku tidur sampai esok pagi. keh keh keh :D


oh hello dongwoon :D
and doojon tak habeh habeh dengan pose dia yang ternganga tu -_-


cuaca yang macam ni kan, best je kan kalau dapat jalan jalan. -_-

FUTURE
PAST