profile tumblr fanfics tag: concert follow

short intro
Lulu.
A taciturn female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
爱 books, fanfiction, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FT Island and cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


random post #638
Friday, April 22, 2011 | 0 comments
YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. *okay tetibe je ni. padahal tak habeh baca ctu lagi, yang dah baca tu pulak, ntah melekat kat otak ke tak, aku pon tak tahu. -_-
dahlah tadi boleh terlelap pulak time tengah membaca, nasib baik sedar ni. kalau tak sedap je aku tidur sampai esok pagi. keh keh keh :D


oh hello dongwoon :D
and doojon tak habeh habeh dengan pose dia yang ternganga tu -_-


cuaca yang macam ni kan, best je kan kalau dapat jalan jalan. -_-

FUTURE
PAST