profile tumblr fanfics tag: concert follow

short intro
Lulu.
A taciturn female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
爱 books, fanfiction, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FT Island and cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


kemengarutan ep 3
Thursday, October 21, 2010 | 0 comments


“I know. In this world, I know it the best. The person I like doesn’t look at me but looks at someone else. Smiles for someone else. I really know what that feels like. I think… if two people mutually like each other… it’s almost a miracle.”
— Oh Ha Ni (Playful Kiss, Episode 7)


October 21st, 2010. tonight is the last episode of playful kiss and sadly I can't watch it. it kills me to wait for the videos to load here. = . = anyway, I guess this is goodbye for the drama. the drama is jjang eih. I like I like oh hani & baek seungjo yo~ and baek eun jo c: and the mom = perfect mom-in -law. woooooot wooooot~ haha.

ohh final is next week *tulisdenganpeunhtidakberperasaan
seriously, next week. and then it's the end for semester one. YAAAAY!

AS120 Final Exam Timetable; Semester 1 2010

October 27, 9am - 11 am CTU 101
October 29, 2.45pm - 4.45pm BEL 120
November 1, 2.15pm - 5.15pm MAT 133
November 4, 2.15pm - 5.15pm CHM 160
November 8, 9am - 12pm PHY 110
November 11, 9am - 12pm BIO 121

study? biasalah, memanglah study kan? ada ke orang yang tak study? at least mesti jenguk buku tu sikitsikit kan. tipulah kalau kata tak sentuh buku. hahaha. gilagila study. nak dapat dekan, pfttt macam boleh je, carry mark dah lah sikit je. c:

fighto lulu.
doakanlah aku dapat dekan and most importantly doalah aku dapat kolej sem depan. sumpah, aku tak tau nak duduk mana kalau tak dapat. = . = sem depan je, sem tiga nanti aku keluarlah, cari rumah sendiri. bagilah aku prepare dulu. jahaaaat!

semester break nanti, aku cuti sebulan lebeh. apa lagi, ronggenglah kan.
suara dalam hati berkata ; jangan difikirkan cuti tu dulu, fikir final kau ni dulu. baca buku lulu!
lalu lulu pon menjawab; tahulahhh. ishhh~

bosan giler kot. room mate aku entah ke mana entah. sapraa tengah lepak kat depan, ntahntah tengah tidur. zirah, ntahlah dia. rajer ngan chip blom balik lagi. kak sya pon sama.

ohh citer pasal housemates ni kan, aku nak tunjuklah gambar dorang. ohohohoho :) dorang best. ahhh, harapharap dapat sama rumah dengan dorang lagi. *mukamengharap


hoyeh hoyeh.

take a nap first. byeeeeeeeeeeee~

FUTURE
PAST