profile tumblr fanfics tag: concert follow

short intro
Lulu.
A taciturn female with Peterpan complex.
Still failing at life but YOLO.
爱 books, fanfiction, shoujo manga, drama, band music, acoustic songs, FT Island and cats.
yosh,よろしく ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

the past



Arigatou
Template was made by
Miichiko. Thanks to Pixel-diary for the cute pixels and icons.


bro.
Friday, October 01, 2010 | 0 comments
saya tak ganas sebenarnya. hati saya sangat lembut. awwwwwww~

"yo bro!"
sorry, but I'm not bro okay. I'm a girl. thank you very much. hahaha.

merepek lagi. belajar chemistry hampir separuh gila.
jap, lulu ko dah memang gila lah. tayah risau dah.

wait eih, chemistry. I gonna blog for awhile only. nak release tension jap. haha.

nak tahu tak, my wish for the future; I want to work at mental hospital. rasa macam best je kan? jumpa kawankawan yang seangkatan. awwwwwwwww, I loikeeeee babeh! kalau tak boleh, nak kerja kat hospital gak. nak kerja kat HUKM, tapi dorang kata kat situ ade itu! takuuuuut.

aihhh, my roomate has already asleep. jeles kot. nak tidur gak, tapi belajarlah lu. esok test kot!
oklah, byebye!


FUTURE
PAST